Filem Fast X Full Movie Sinopsis Review

Turn Off Light
Auto Next

Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Descriptions:

Sekilas Sinopsis Filem Fast X Full Movie – Sebelum nonton film Fast X Full Movie berikut ini Sekilas Sinopsis Filem Fast X oleh sipjos.com

Film fast X fast and furious 10

Kesinambungan terbaru filem Fast and Furious telah mencapai siri ke-10. dengan tajuk Fast X, kesinambungan cerita itu amat ditunggu-tunggu oleh peminat aksi perlumbaan pemain. Tetapi bilakah filem Fast X akan ditayangkan secara rasmi di Indonesia?

Dilaporkan bahawa filem itu akan dikeluarkan secara rasmi pada tahun 2023. Diarahkan oleh Louis Leterrier dan disokong oleh pemain terkemuka Hollywood, tidak hairanlah ramai yang menantikan keterujaan itu. Jason Momoa juga akan hadir sebagai antagonis dalam filem ini.

Sekilas Sinopsis Fast X

Melaporkan daripada universalpicture.com, Fast X akan memberitahu anda tentang Dom Toretto dan keluarganya yang masih berjuang menentang musuh yang menghalang mereka.

Laluan yang mereka lalui juga bersilang dengan Reyes Dante, yang sebelum ini dikalahkan.Namun, ternyata masalah dengan keluarga Reyes Dante tidak berhenti.

Anak lelaki antagonis itu kembali untuk membalas dendam bapanya, dan menyasarkan Dom dan keluarganya. Seperti yang pernah diceritakan sebelum ini, Dom sentiasa menganggap keluarganya adalah perkara utama.

Pertelingkahan yang muncul akan menjadi sangat menarik, dan menampilkan aksi pertempuran jalanan yang sangat menarik.

Di peringkat antarabangsa, filem ini sebenarnya telah dikeluarkan pada 10 Februari 2023. Namun, filem ini baru sahaja memasuki pawagam Indonesia dan akan ditayangkan pada 19 Mei 2023, jadi anda perlu bersabar menunggu keterukannya.

Baca Juga:   Kurang Ilmu Sumber Penderitaan, Tiktok Motivasi

Ingatlah untuk tidak menggunakan pautan atau pautan yang menyalahi undang-undang semasa menonton filem Fast X kerana ini adalah satu bentuk tidak menghormati produksi.

Sebaliknya, anda juga meningkatkan risiko keselamatan virus atau perisian hasad yang tidak diingini memasuki peranti anda dengan menggunakan tapak haram untuk menonton.

Sebelum secara rasmi dipegang oleh Louis Leterrier, filem ini asalnya diarahkan oleh Justin Lin. Bagaimanapun, pada 26 April 2022, dia secara rasmi meninggalkan produksi, dan digantikan oleh Louis Leterrier, yang juga pengarah The Incredible Hulk.

2. Bintang Terkenal Filem Fast X

Didatangkan dengan deretan bintang terkenal, cukup banyak nama yang menyokong filem ini. Bermula daripada Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena dan Scott Eastwood. Turut ditampilkan ialah Brie Larson, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Rita Moreno dan Jason Momoa.

3. Membelanjakan Filem Fast X Lebih Banyak Dana daripada Filem Sebelumnya

Kos penerbitan filem ini direkodkan sebanyak 340 juta dolar AS. Jika dibandingkan dengan kos filem terdahulu, angka ini sekurang-kurangnya 70 peratus lebih tinggi.

4. Filem Fast X Menjelang Akhir

Kisah filem ini sendiri akan berakhir dalam filem ke-11, bermakna filem ke-10 ini akan menjadi penanda berakhirnya keseluruhan cerita Fast & Furious yang telah lama muncul di dunia perfileman.

Baca Juga:   Ketika Si Abang Ingin Punya Istri Tiga

Tidak sabar untuk ditayangkan di pawagam? Anda boleh meluangkan masa menonton filem terdahulu dahulu. Semoga artikel ini dapat menjawab persoalan anda, tentang bilakah filem Fast X akan ditayangkan. Semoga berjaya dengan aktiviti seterusnya!

Diskripsi: Streaming Nonton Filem Fast X Full Movie Sub Indo. Silahkan Streaming film online gratis full movie di sini. Nikmati sajian hiburan nonton film full movie subtitle indonesia di bioskop online sipjos.

TAG : Nonton film sub indo full movie, cara nonton film, Streaming nonton film box office gratis, nonton film ilegal, Link Nonton Film drama romantis , Situs Nonton Film komedi, nonton film bioskop, Nonton Film horor Online Gratis dengan Sub Indo dan film religi terbaik.

TOPIK : Streaming link nonton Filem Fast X Full Movie Sub Indo sipjos.com. | SOURCE VIDEO : YouTube